Breda: 076 - 514 74 44

Chaam: 0161 - 492 508

boekhouding@ackoijen.nl

Geschiedenis

In 1969 zette A. (Ad) C. Koijen, 20 jaar oud, de eerste stappen op weg naar een zelfstandig administratie en belastingsadvieskantoor in de woning van zijn ouders aan de kapelstraat in Chaam.

Een jaar later maakte hij het eerste jaarverslag van zijn jonge bedrijf. Het had een minimale omzet. De heer Koijen was toen deels nog in loondienst bij een ander bedrijf. Weer een jaar later, in 1971, liet hij zijn bedrijf ‘A.C. Koijen’ inschrijven bij de kamer van koophandel.

In 1973 trouwde de heer Koijen en liet aan zijn nieuwe woning, aan de Posthoornstraat 14 in Breda, een klein kantoor bouwen. Enkele jaren later werd het pand uitgebreid. Weer enkele jaren later werd het gehele pand als kantoor in gebruik genomen.

In 1977 nam de heer Koijen zijn eerste werknemer, Harry Timmermans, in dienst. Harry heeft meer dan vijfentwintig jaar bij A.C. Koijen gewerkt. Koijen breidde zijn activiteiten uit; eerst met verzekeringen later met hypotheken en pensioenen.

In 1985 werd aan de Bredaseweg 4 in Chaam een nieuw filiaal geopend om relaties uit Chaam en omgeving ‘dicht bij huis’ te ontvangen.

In december 1996 verliet A.C. Koijen het pand aan de Posthoornstraat 14 en betrok een nieuw pand aan de Esserstraat 79 in Princenhage.

In 2016 zijn we in Chaam verhuisd naar een groter kantoor. Het voormalige gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Chaam.

In 2016 heeft A.C. Koijen & Partners zijn dienstverlening uitgebreid naar de Belgische markt. En richt zich dan voornamelijk op aangiftes grensarbeiders van particulieren.

Tot 1 januari 2006 was de heer Koijen de enige eigenaar en werden alle activiteiten zoals administratie, belastingen, hypotheken, pensioenen en verzekeringen door A.C. Koijen gedaan. In de jaren erna werd het bedrijf in twee delen gesplitst:

– Administratie- en Belastingadviseurs
– Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen

Daarbij werd de naam gewijzigd in A.C. Koijen & Partners.

Dit zijn wij:

  • Ruim 50 jaar ervaring in de regio Breda en Chaam
  • Altijd direct benaderbaar zonder afspraak
  • Aantrekkelijke tarieven, afgestemd op het MKB
  • Denken en handelen pro-actief met u mee
  • Periodieke controle van uw gegevens om gevolgen voor uw belasting te signaleren
  • Persoonlijke service als kern van onze dienstverlening

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl