Inkomstenbelasting ZZP

Ondersteuning bij aangifte inkomstenbelasting voor zelfstandig ondernemers

Elke zelfstandig ondernemer krijgt ermee te maken: de inkomstenbelasting en de omzetbelasting ofwel BTW.

 

In Nederland is het voor zelfstandig ondernemers verplicht over elk jaar inkomstenbelasting te betalen. Een goede administratie van de zzp belasting is dus essentieel om ongewenste verassingen te voorkomen. Ons team helpt u daar graag bij.

 

Hulp nodig bij de belastingaangifte als zzp’er? Maak kennis met onze specialisten. Wij brengen graag de mogelijkheden in kaart op het gebied van uw zzp belasting.

 

Kennismaking

 

Financiële en administratieve dienstverlening binnen diverse branches

 

Wij streven ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, wet- en regelgeving, subsidies, vergunningen en meer. Dit doen wij om alle obstakels binnen uw branche te signaleren en de dienstverlening optimaal te houden.

Wij verwelkomen dan ook al jaren zelfstandig ondernemers vanuit diverse branches.

 

In onze zakelijke dienstverlening bieden wij onder andere advies en ondersteuning aan zelfstandig ondernemers binnen de volgende branches:

  • Agrarische sector
  • Detailhandel & ambachten
  • Horeca & Recreatie
  • Onderwijs
  • Kunst, Cultuur & Media
  • (Para) medici

 

Heeft u vragen over de inkomstenbelasting als zzp’er? Vul ons formulier gemakkelijk online in of bel ons direct.

 

Stel uw vraag

 

Kantoor Breda: 076 – 514 74 44,

kantoor Chaam: 016 – 149 25 08

 

Hoeveel inkomstenbelasting betaal ik als zzp’er?

De hoogte van de inkomstenbelasting zzp hangt volledig af van de winst. Inkomstenbelasting betaalt u als zelfstandig ondernemer zoals het woord al zegt, over het inkomen. Hoe hoger de winst, hoe hoger de belasting.

 

Het belastbaar inkomen kan een stuk lager uitvallen door bepaalde aftrekposten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zelfstandigenaftrek, MKB-winst vrijstelling of de startersaftrek.

 

Diverse kosten gemaakt voor uw bedrijf kunt u aftrekken, maar niet alle. Daarom is het goed dit vooraf uit te zoeken.

 

Om het voor u als zzp’er inzichtelijk te maken adviseren wij u graag op het gebied van de belastingaangifte. Meer informatie over ondersteuning en begeleiding van zelfstandig ondernemers door A.C. Koijen vind u alvast hier.

 

Over A.C. Koijen & Partners

De administratie- belastingadviseurs van A.C. Koijen & Partners zitten altijd klaar voor uw vragen betreft inkomstenbelasting.

 

Uiteraard kunt u ook terecht voor advies op het gebied van uw jaarlijkse belastingaangifte als zzp’er. Wij zijn al sinds 1970 actief in de financiële wereld, op het gebied van verzekeringen, sparen, betalen, administratie en belastingen.

 

Persoonlijk contact staat bij ons centraal, u kunt dan ook altijd bij ons binnenlopen op de locatie in Breda of in Chaam.