Boekhouding Online Regelen

Geen verstand van boekhouden? Beperkt budget?

Wij bieden de complete online administratie oplossing: van het verzorgen van uw administratie tot en met het opstellen van de jaarrekening, de accountantscontrole en de belastingaangifte. En dat tegen een scherp en vast tarief!

Met Online Administraties is uw financiele administratie altijd inzichtelijk en up-to-date. Al wat u hoeft doen is het scannen van uw documenten zoals facturen en bonnetjes, uploaden of mailen naar uw online administratie portal èn uw online boekhouder doet de rest!

Als u gebruik gaat maken van Online Adminstraties dan krijgt u een vaste contactpersoon als aanspreekpunt, uw eigen boekhouder èn belastingadviseur. De boekhouder van Online Administraties controleert en werkt uw documenten automatisch bij.

U ontvangt per boekingsperiode een compleet overzicht van uw administratie. Uw online administratie is volledig en nauwkeurig. En als u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met uw boekhouder en adviseur. Via de mail, telefoon of gewoon face-to-face bij ons in Breda of Chaam!

 

Online administratie en boekhouding – scherpe prijs en maatwerk

ZZP’er, éénmanszaak, VOF of een B.V.? En op zoek naar een online oplossing voor uw administratie of boekhouding tegen een scherp tarief? Dan is wellicht onze dienst ‘online administraties’ wat voor u.

 

Onze online administratie tool biedt:

    • Uw boekhouding duidelijk en overzichtelijk in beeld
    • Veilig en betrouwbaar
    • Scherpe prijs
    • Maatwerk

 

Precies weten wat uw jaarlijkse kosten zijn? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.