Grensarbeid

Als je als administratie- en belastingadvieskantoor zo dicht bij de Nederlands-Belgische grens ligt, krijg je vanzelf klanten die in Nederland werken maar in België wonen. En andersom. Ofwel grensarbeiders. Een grensarbeider krijgt te maken met een wirwar aan verschillende regels en wetten op het gebied van fiscaliteit, administratie en verzekeringszaken.

En dan zijn er tal van vragen: hoe voorkomt u dubbele belasting, hoe zit het met de hypotheekrente aftrek, hoe berekent u Belgisch en Nederlands inkomen?

Regels, wetten en vragen waar onze gespecialiseerde ‘grens’ adviseurs wel raad mee weten!

Onze gespecialiseerde adviseurs kunnen u adviseren en begeleiden op het gebied van onder andere:

  • Fiscaliteit (belastingzaken)
  • Belastingaangifte
  • Loonheffingen
  • Berekening NL/BE inkomen
  • Grensoverschrijdend verzekeren

 

Onze ervaring heeft geleerd dat geen twee situaties aan elkaar gelijk zijn. Daarom starten wij met een uitgebreid persoonlijk gesprek om inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie. Zo krijgt u een advies dat volledig is afgestemd op uw situatie. Onze belastingadviseur voor grensarbeiders staat voor u klaar!

Bent u grensarbeider? Of overweegt u grensoverschrijdend aan de slag te gaan?

En wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze kantoren liggen vlak bij de Nederlands-Belgische grens te Breda en Chaam.

 

Neem telefonisch contact met ons op:

Telefoonnummer kantoor Breda: + 31 (0) 76- 5 14 74 44

Telefoonnummer kantoor Chaam: + 31 (0)161- 49 25 08

 

Of maak direct een afspraak

Maak een afspraak met ons

Klanten vonden ons via:
Grensarbeider België Nederland Werken België wonen Nederland Werken België als Nederlander Wonen in België werken in Nederland Werken in België en wonen in Nederland Grensarbeider België

Belastingadviseur Grensarbeider

Voor particulieren