Administratie uitbesteden in Breda

Heeft u de administratieve taken van uw eigen BV jarenlang zelf uitgevoerd en opgepakt? Het zijn voor u als ondernemer niet de leukste taken om uit te voeren.

Het vereist enige kennis en gaat misschien zelfs wel ten koste van andere, meer belangrijke bedrijfswerkzaamheden.

Zonde, want het uitbesteden van deze taken, door een specialist die dit voor u uitvoert, is efficiënter en bespaart u als ondernemer tijd. Tijd is schaars voor u als ondernemer en deze tijd kunt u beter gebruiken om in te zetten voor zaken die u geld opleveren en geen tijd kosten.

A.C. Koijen & Partners voert, voor zowel BV’s als ook voor holdings en particulieren de administratie uit.

Wij helpen u onder andere met:

 

Administratie zelf doen of uitbesteden?

U wilt uw administratie uitbesteden. Als ondernemer in het MKB bent u namelijk al druk genoeg. Bovendien is de administratie beslist niet uw favoriete onderdeel. U richt uw energie liever ergens anders op, dus uw administratie uitbesteden is aanlokkelijk.

Wij begrijpen dat volledig en wij richten ons dan ook op het uit handen nemen van de administratie.

Belangrijke vraag die u zichzelf moet stellen is of u situatie er zich voor leent om de administratie uit te besteden.

Bent u ZZP’er en heeft u slechts een aantal uitgaande facturen per maand? Dan kunnen we u zeker helpen, echter is uitbesteden niet noodzakelijk.

rekenmachine als voorwerp voor administratieve zaken

Dat wordt een ander verhaal wanneer u zich in de situatie bevindt dat er maandelijks inkopen worden gedaan voor uw klusbedrijf met 10 man personeel.

In dit geval wordt het inkopen een flinke klus, omdat voor elk project nieuw materiaal nodig is en dan stapelen de facturen zich vaak op wanneer u hiervoor op meerdere plekken werkt.

Bij ons worden uw financiële zaken deskundig geregeld, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Stapels bonnen worden geordend en er wordt een strakke structuur aangebracht, zodat u snel en overzichtelijk een idee krijgt van inkomsten en uitgaven.

Bij A.C. Koijen & Partners staat persoonlijke aandacht voorop. Wij werken graag goed met u samen, voor een optimale dienstverlening. We denken dan ook altijd met u mee en komen met proactieve oplossingen.

Daarnaast doen wij een periodieke controle van al uw financiële gegevens om snel overzichtelijk te krijgen of er voor u iets verandert dat gevolgen heeft voor uw belasting.

Wilt u uw administratie uitbesteden en bent u benieuwd wat A.C. Koijen & Partners voor u kan betekenen?

Download dan onze brochure via onderstaande button.

Voordelen uitbesteden van de administratie

 • U houdt tijd over voor andere meer belangrijke bedrijfstaken
  Als u mocht kiezen. U krijgt een aantal uur vrij te besteden in de week waarin u mag nadenken over nieuwe ideeën voor uw onderneming, waarmee u een volgende stap kunt maken met uw bedrijf, of u moet dezelfde uren besteden aan het ordenen van bonnetjes van twee maanden terug voor de inkoop van uw materialen.Waar gaat uw voorkeur dan naar uit? Onze ervaring leert dat men 9 van de 10 keer kiest voor optie 1. Meer tijd overhouden voor nieuwe ideeën.

  Ondernemers die een volgende stap willen maken met hun bedrijf kiezen voor het uitbesteden van de taken waar ze zich liever niet op willen focussen.

  Belangrijk is dat deze taken nu echt een belangrijk dagdeel innemen van uw dagelijkse werkzaamheden en die u anders wilt besteden.

 • Administratie moet geen stress veroorzaken
  Als het goed is ben je ondernemer geworden om een prachtig product of dienst voor te leggen bij de klant en dit zo goed mogelijk te verkopen. Administratieve taken leg je neer bij een specialist.Iemand die het leuk vindt om hier in te duiken voor u als ondernemer. Die taken nemen we graag voor u uit handen.

 

Nadelen administratie uitbesteden

Uitbesteden kost geld

Klopt! Geen woord aan gelogen. U laat het echter wel over aan een partij die zich hier op dagelijks niveau al 45 jaar mee bezighoudt. Bedenk wel dat wij volledig op de hoogte zijn van alle fiscale voordelen voor uw bedrijf.Vaak zijn het deze fiscale voordelen waar ondernemers niet direct rekening mee hadden gehouden en dit levert vaak weer mooie voordelen op.

 

Wij zijn gevestigd in Breda en Chaam en hebben inmiddels al meer dan 45 jaar ervaring opgebouwd.

Als u benieuwd bent naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen kunt u via mail of telefoon contact met ons opnemen. Deze vind u helemaal onderaan deze pagina.

Wilt u, uw loonadministratie uitbesteden en eerst rustig eens bekijken wat wij voor u kunnen doen?

Download dan onze . Tot slot kunt u ook een geheel vrijblijvend adviesgesprek aanvragen door even naar beneden te scrollen.

 

Hoe ziet het proces eruit nadat wij uw gegevens hebben ontvangen?

Nadat u ons formulier heeft ingevuld met uw verzoek, dan gaan wij als volgt te werk:

 1. Wij nemen contact met u op
 2. We nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek
 3. Vervolgstappen zullen worden afgesproken naar aanleiding van dit 1e gesprek

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de bovenstaande stappen samen doorlopen? Vul hieronder uw gegevens in voor een passend advies van een van onze experts of een kennismaking met. Voor overige vragen vind u onderaan deze pagina onze contactgegevens.

Wij zijn:

  • Altijd direct benaderbaar 
  • Aantrekkelijke tarieven, afgestemd op het MKB
  • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
  • Pro-actief met u mee denken én handelen
  • Periodieke controle van uw gegevens om gevolgen voor uw belasting te signaleren

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl