Breda: 076 - 514 74 44

Chaam: 0161 - 492 508

boekhouding@ackoijen.nl

ZZP Begeleiding

Een eenmanszaak oprichten is vaak een spannende, maar bovenal ook een leuke stap. U gaat voor uzelf beginnen, u bent verantwoordelijk over uw werk en u bepaald zelf wat voor opdrachten u aan gaat nemen.

Het werken als ZZP’er wordt populairder. Aan de slag gaan als ZZP-er betekent ook dat u gebonden bent aan fiscale regels.

Welke regels dit zijn en welke valkuilen u eventueel onderweg tegen kunt komen is wat we graag met u doornemen.

A.C. Koijen & Partners is uw partner voor ZZP begeleiding. Om het proces van het oprichten van een eenmanszaak zo soepel mogelijk te laten verlopen en een lang bestaan te garanderen, is het verzorgen van de belastingzaken erg belangrijk.

 

 

ZZP begeleider met meer dan 50 jaar ervaring!

Al meer dan 50 jaar verzorgen wij de administratie en begeleiden wij startende ondernemers op zakelijk vlak en eenmanszaken. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen, maar ook kunnen wij u van A tot Z begeleiden met onze ZZP begeleiding.

Hierbij verzorgen wij voor u de administratieve taken, maar we helpen ook bij het aangeven van de belasting, aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van een VAR verklaring en tevens bieden wij advies op het gebied van subsidies, contracten en meer.

Onze ZZP begeleiding is compleet en dat maakt voor u de weg vrij om u volledig op uw werk te richten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Maak gratis een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs.

Belastingadviseur voor ZZP’ers

Veel ZZP’ers en eenmanszaken kiezen al voor A.C. Koijen & Partners. Dat is niet zonder reden, want wij zijn als belastingadviseur voor ZZP Nederland al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het geven van juridisch advies op fiscaal vlak.

Naast het adviserende gedeelte nemen wij, indien gewenst, ook het werk uit handen door alle overige zaken voor u te verzorgen.

Onze belastingadviseur voor ZZP is altijd op de hoogte van de laatste regelgeving, zodat wij altijd de beste ZZP begeleiding kunnen bieden.

Wij zijn als belastingadviseur voor ZZP’ers betrokken en professioneel met een grote kennis van fiscaliteit. U kunt ons altijd bereiken en benaderen, ongeacht of u een afspraak heeft.

Als zelfstandige zonder personeel heeft u altijd te maken met een flexibele werkopstelling en ook wij zijn daarin flexibel naar u toe. U krijgt bovendien een vaste eigen belastingadviseur toegewezen, die u alle benodigde ZZP begeleiding zal bieden.

Dit alles tegen aantrekkelijke, scherpe tarieven per uur, per maand, per kwartaal of per jaar.

Wilt u vandaag nog contact opnemen met een belastingadviseur of voor complete ZZP begeleiding? U kunt ons direct bellen of een afspraak inplannen.

Wij zijn uw hulp bij belastingzaken en uw partner voor fiscaal juridisch advies.

Dit zijn wij:

  • Ruim 50 jaar ervaring in de regio Breda en Chaam
  • Altijd direct benaderbaar 
  • Aantrekkelijke tarieven, afgestemd op het MKB
  • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
  • Pro-actief met u mee denken én handelen
  • Periodieke controle van uw gegevens om gevolgen voor uw belasting te signaleren
  • Persoonlijke service als kern van onze dienstverlening

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl