ZZP Begeleiding

ZZP begeleiding  door A.C. Koijen & Partners

Een eenmanszaak oprichten is vaak een spannende en maar zeker ook leuke stap. U gaat voor uzelf beginnen, u bent verantwoordelijk over uw werk en u bepaald zelf wat voor opdrachten u aanneemt. Het werken als ZZP’er is in flinke opkomst, maar ook hier zijn fiscale regels aan verbonden. Welke regels dit zijn en welke valkuilen u eventueel onderweg tegen kunt komen is wat we graag met u doornemen. A.C. Koijen & Partners is uw partner voor ZZP begeleiding. Om het proces van het oprichten van eeneenmanszaak zo soepel mogelijk te laten verlopen en een lang bestaan te garanderen, is het verzorgen van de belastingzaken erg belangrijk.

ZZP begeleider met meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 45 jaar verzorgen wij de administratie en begeleiden wij startende ondernemers en eenmanszaken. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen, maar ook kunnen wij u van A tot Z begeleiden met onze ZZP begeleiding. Hierbij verzorgen wij voor u de administratie taken, maar we helpen ook bij het aangeven van de belasting, aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van een VAR verklaring en tevens bieden wij advies op het gebied van subsidies, contracten en meer. Onze ZZP begeleiding is compleet en dat maakt voor u de weg vrij om u volledig op uw werk te richten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Maak gratis een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs.

Belastingadviseur voor ZZP’ers

Veel ZZP’ers en eenmanszaken kiezen al voor A.C. Koijen & Partners. Dat is niet zonder reden, want wij zijn als belastingadviseur voor ZZP al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het geven van juridisch advies op fiscaal vlak. Naast adviseren nemen wij u indien gewenst ook het stukje werk uit handen door alles voor u te verzorgen.

Onze belastingadviseur voor ZZP is altijd op de hoogte van de laatste regelgeving, zodat wij altijd de beste ZZP begeleiding kunnen bieden. Of u nu al langer ZZP’er bent of op het punt staat van een eenmanszaak oprichten. Wij zijn als belastingadviseur voor ZZP’ersbetrokken en professioneel met een grote kennis van fiscaliteit. U kunt ons altijd bereiken en benaderen, ongeacht of u een afspraak heeft. Als zelfstandige zonder personeel heeft u altijd te maken met een flexibele werkopstelling en ook wij zijn daarin flexibel naar u toe. U krijgt bovendien een vaste eigen belastingadviseur toegewezen, die u alle benodigde ZZP begeleiding zal bieden. Dit alles tegen aantrekkelijke, scherpe tarieven per uur, per maand, per kwartaal of per jaar. Wilt u vandaag nog contact opnemen met een belastingadviseur of voor complete ZZP begeleiding? U kunt ons direct bellen of een afspraak inplannen. Wij zijn uw hulp bij belastingzaken en uw partner voor fiscaal juridisch advies.

Wij zijn:

    • Altijd direct benaderbaar 
    • Aantrekkelijke tarieven, afgestemd op het MKB
    • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
    • Pro-actief met u mee denken én handelen
    • Periodieke controle van uw gegevens om gevolgen voor uw belasting te signaleren

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl