Uw administratieve en fiscale zaken in goede handen

Zakelijke administratie- en belastingadviseurs

blauw belastinghulpAls ondernemer in het MKB wilt u zich vooral richten op uw kernactiviteiten. Dat is uw voornaamste inkomstenbron, u heeft hier het meeste verstand van en dat is wat voor u het werk leuk maakt. Bij elke bedrijfsvorm komt er echter ook een stukje administratie en belasting kijken, wat behoorlijk ingewikkeld kan zijn.

A.C. Koijen & Partners is uw administratie- en belasting adviseur die u hierin kan bijstaan. Wij kunnen eventueel zelfs alles van u overnemen, zodat u zich enkel op uw kernactiviteiten hoeft te richten. Bij ons worden uw financiële zaken van A tot Z deskundig geregeld, met aandacht voor uw specifieke situatie.

De mogelijkheden binnen de dienstverlening van A.C. Koijen & Partners beslaat min of meer alles wat er in juridisch opzicht, administratief opzicht en belastingtechnisch opzicht bij een onderneming komt kijken. Onze specialisten helpen u graag, staan u bij en geven u advies waar u ook echt iets aan heeft.

Belastingadviseur in Breda en Chaam

A.C. Koijen & Partners is als belastingadviseur te Breda en Chaam actief voor bedrijven in en rondom deze plaatsen. Als belasting adviseur staan wij onze klanten bij middels vele verschillende diensten en services.

Dit varieert van belastingaangifte doen, hulp bij belastingzaken, ondersteuning bij personen die werken als grensarbeider België Nederland, ondersteuning met bijverdiensten belasting enzovoort. Wij helpen u en uw bedrijf graag met:

  • Samenstellen jaarrekening
  • Jaarlijkse belastingaangifte van u en uw (zaken)partner
  • Aanvragen voorlopige aanslagen belastingdienst
  • Bezwaar- en verzoekschriften belastingdienst
  • Keuze of wijziging ondernemingsvorm

U bent voor alles bij ons welkom. U zoekt hulp bij belastingzaken? Zoek niet langer verder en neem contact op, wij staan u graag bij en denken met u mee.

Contact

Salarisadministratie MKB

admin-150px-blauwBelastingzaken kunnen een tijdrovende bezigheid zijn en hetzelfde geldt voor de salarisadministratie MKB. Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Wij zullen voor u als loonadministratiekantoor aan de slag gaan.

U kunt uw administratie bij ons uitbesteden, waarbij wij u ondersteunen en begeleiden. Helemaal geen tijd? Klop bij ons aan voor de gehele financiële administratie uitbesteden en wij maken het voor u in orde. Wij bieden u het totaalpakket en dat bestaat zoal uit:

  • Opzetten, inrichten of volledig verzorgen administratie
  • Ondersteuning bij automatisering financiële administratie
  • Loon- en Personeelsadministratie
  • Jaarrekeningen
  • Advies op het gebied van verzekeringen

Wij bieden u een compleet pakket van services aan en bieden daarbij een ondersteunende rol als personeeladviseur. Onze adviseurs kunnen u ook bij diverse andere situaties terzijde staan. Neem dus gerust contact met ons op.

Financiële administratie uitbesteden

Begeleiding voor nieuwe ondernemers

slide-algemeen1Ben u van plan uw eigen bedrijf op te zetten? Weet u al wat u gaat doen? Gaat u werken met personeel of gaat u als ZZP’er aan de slag? Bent u op de hoogte van alle fiscale regelgeving in uw branche? Kom niet voor verrassingen te staan en schakel A.C. Koijen & Partners in.

Wij zijn belastingadviseur voor ZZP en specialist in MKB. U kan bij ons terecht voor het opstellen van een ondernemersplan, u kan bij ons terecht voor fiscaal juridisch advies. Wilt u van A tot Z ZZP begeleiding? Wij staan altijd voor u klaar.

A.C. Koijen & Partners staat u bij met de jaarrekening, inkomstenbelasting, kredietaanvragen, subsidieaanvragen, het opstellen van een bedrijfsstrategie enzovoort. Ook voor kleine zaken kan u prima bij ons terecht. Twijfelt u tussen een eenmanszaak oprichten of een VOF oprichten, of toch liever een BV? Wij bekijken voor u wat het meest gunstige is en wat voor u verstandig is. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken

Voor Ondernemers