Grensarbeider België Nederland

Grensarbeider België NederlandA.C. Koijen & Partners ligt als administratie en belastingadvieskantoor dicht bij de Nederlands-Belgische grens. Wij hebben door onze ligging automatisch veel klanten die in Nederland werken, maar in België wonen en andersom. Ofwel grensarbeiders België Nederland.

Indien u in een situatie als grensarbeider verkeert, dan krijgt u te maken met een wirwar aan verschillende regels en wetten op het gebied van fiscaliteit, administratie en verzekeringszaken.

Dat kan voor u als grensarbeider of voor u als werkgever behoorlijk ingewikkeld en verwarrend zijn.

A.C. Koijen & Partners kan daarin u hulp bij belastingzaken bieden, waarmee u het maken van fouten voorkomt. Wij adviseren u graag omtrent de grensarbeider België Nederland. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze specialisten.

Advies aanvragen

Belastingaangifte doen voor grensarbeiders België Nederland

kantoor a.c. Koijen Een grensarbeider die in België woont en in Nederland wil werken, of andersom, een grensarbeider die in Nederland woont en in België wil werken heeft een hoop vragen, krijgt te maken met ingewikkelde procedures en vaak nog veel meer van dit soort zaken .

A.C. Koijen & Partners biedt u hierin de helpende hand.

Wij weten precies hoe het zit met het doen van belastingaangifte, maar ook met loonheffingen, berekeningen van NL/BE inkomen, grensoverschrijdend verzekeren en meer fiscale zaken.

U kunt ons inschakelen voor advies en begeleiding. Ook kunnen wij voor u de volledige of deelfiscaliteit uit handen nemen. Denk hier bijvoorbeeld aan belastingaangifte laten doen of uw salarisverwerking verzorgen.

U weet hierbij zeker dat alle fiscaliteit rondom de grensarbeider België Nederland op de juiste wijze wordt verzorgd door onze gespecialiseerde adviseurs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen of bezoek onze speciale pagina voor grensarbeid België Nederland.

Meer informatieContact