Belastingadviseur

Uw belastingadviseur

Belastingen, het is een enorme wirwar van regels, voorwaarden en situatiegebaseerde regelgeving. Voor zowel particulieren als bedrijven kan dit enorm verwarrend zijn en in het slechtste geval penibele situaties opleveren. Voorkom alle rompslomp, voorkom het maken van fouten en bovenal, voorkom teveel betalen.

Wij adviseren jong en oud, particulier en ondernemer in alles met betrekking tot fiscaal (juridische) zaken. U kunt voor kleine zaken, zoals bijverdiensten belasting, aanvraag zorgtoeslag en meer, bij ons terecht. Maar ook als u plannen heeft voor een eenmanszaak oprichten of een VOF oprichten zijn wij uw partner.

Wij vinden het belangrijk dat wij al onze klanten een goed advies kunnen bieden. Hierbij is het voor ons erg belangrijk dat u goed kunt zien wat wij als onafhankelijke belastingadviseur voor u kunnen betekenen. Maak daarom gebruik van een eerste gratis kennismakingsgesprek, waarbij wij u persoonlijke of zakelijke situatie nader bekijken en u een gedegen advies presenteren. Maak vandaag nog een afspraak met onze belastingadviseur.

Zakelijke belastingadviseur

Als u ondernemer bent krijgt u te maken met nog meer fiscale regels en regelingen. Wij bieden u volledige fiscale ondersteuning. Zowel als u een bestaand bedrijf heeft alsook als u plannen heeft voor een eenmanszaak oprichten, een VOF oprichten enzovoort. Hierin kunnen wij enkel het stukje fiscaal juridisch advies voor onze rekening nemen. Ook kan u ervoor kiezen om de belastingaangifte te laten doen door ons.

Als belastingadviseur leveren wij het stukje advies en ondersteuning en ter aanvulling kunnen wij voor u alle zakelijke fiscale handelingen verrichten. U houdt zich bezig met uw werk, wij regelen alle fiscale zaken. Dit altijd op tijd en correct.

Wij spreken uw taal en denken altijd met u mee. Wilt u te weten komen wat A.C. Koijen & Partners allemaal voor u kan betekenen? Neem contact op, bezoek één van onze vestigingen of maak een afspraak.

Wij zijn:

    • Altijd direct benaderbaar 
    • Aantrekkelijke tarieven, afgestemd op het MKB
    • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
    • Pro-actief met u mee denken én handelen
    • Periodieke controle van uw gegevens om gevolgen voor uw belasting te signaleren

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl