Grensarbeider België

Grensarbeider BelgieAls u in Nederland woont, maar werkt in België, dan bent u een grensarbeider België. Dat is een logische veronderstelling en tegenwoordig is dat een veelvoorkomende situatie. De belastingregels die hierbij gelden zijn echter anders en daarom is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van welke regels er voor u gelden.

 

Dat geldt voor elke grensarbeider België individueel, maar ook voor werkgevers die personeel uit buurlanden hebben. Om te voorkomen dat er ingewikkelde en vervelende situaties ontstaan omtrent de grensarbeider België Nederland, kunt u bij A.C. Koijen & Partners terecht.

 

Wij zijn gelegen in Breda en Chaam en als administratie- en belastingadviseurs, krijgen wij veel te maken met grensarbeid. Diverse klanten van ons vallen in de categorie ‘grensarbeider België’ en die staan wij bij met alle fiscale zaken. Dat kunnen simpele zaken zijn, zoals het adviseren omtrent veranderende belastingregels, maar ook bij complexe situaties zijn wij uw helpende hand.

Voor alle fiscale zaken kan u als grensarbeider België, maar ook als grensarbeider Nederland bij onze experts terecht. Wij adviseren u, helpen u en verzorgen belastingaangiftes, loonheffingen, berekeningen van het NL/BE inkomen en nog veel meer. Voor iedereen in de situatie grensarbeider België Nederland, zijn wij de geschikte partner. Meer weten? Neem contact met ons op, wij informeren u graag.

Contact

Voordelen grensarbeid bespreken!

adviesbureau grensarbeid Geen enkele situatie is hetzelfde en daarom is het juist van belang om goed naar ieder individueel geval te kijken. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de grensarbeider België en andersom, de grensarbeider Nederland, bij te staan in iedere situatie.

Om dat goed in kaart te brengen is het belangrijk dat er samen gekeken wordt naar de situatie. Waar woont u, waar werkt u, wat zijn veranderingen op korte- en/of lange termijn, waar kunt u voordeel uithalen, enzovoort. Allemaal vraagstukken die voorbij kunnen komen en waarin wij u adviseren en ondersteunen.

Om passend advies te bieden is het van belang om alle relevante zaken goed door te spreken. Op basis daarvan kan A.C. Koijen & Partners voor u aan de slag. Maar laten we niet te hard van stapel lopen. Kom langs voor een kop koffie waarbij we kennis met elkaar kunnen maken.

Onder het genot van het kopje koffie bespreken wij met u uw situatie en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zetten duidelijk de belangrijkste aspecten uiteen, zodat u precies weet wat u kan verwachten. Maak daarom vandaag nog een afspraak, zodat we uw situatie van grensarbeider België rustig kunnen doorspreken.

 

Afspraak maken