Particulieren

Belastingaangifte, advies en administratie voor particulieren

Heeft u hulp nodig bij uw privé administratie? Of heeft u moeite met het doen van belastingaangifte? Bent u op zoek naar een goed en eerlijk belastingadvies? De administratie- en belastingadviseurs van A.C. Koijen & Partners staan graag voor u klaar! U kan bij ons terecht om uw belastingaangifte te laten doen, u zorgtoeslag aan te vragen, uw administratie uit te besteden, fiscaal juridisch advies aan te vragen, uw belasting over al uw bijverdiensten buiten de dienstverband om te regelen of als u meer wilt weten over de regelingen voor grensarbeiders op de grens van België en Nederland . Wij bieden onze particuliere klanten

ondersteuning en advies op drie verschillende punten. Grensarbeider België Nederland, administratie en belastingzaken.

Grensarbeid België Nederland

Als u in Nederland woont, maar in België werkt of vice versa, dan komt u terecht in een wirwar van wetten en regels, wat behoorlijk ingewikkeld kan zijn. Wij helpen u met het doen van de belastingaangifte, loonheffingen, grensoverschrijdend verzekeren, fiscaliteit, berekeningen NL/BE inkomen enzovoort. Bent u een grensarbeider in een andere variant, omdat u werkt in Duitsland of in Frankrijk? Ook dan kan u bij ons terecht. Bespaar u de moeite van veel uitzoekwerk en frustratie van verwarring. Wij zorgen dat alles voor u in orde gemaakt wordt.

Fiscaal advies in Breda en Chaam

Uw belastingaangifte laten doen is veelal een stuk makkelijker als u hier niet ervaren in bent. A.C. Koijen & Partners verzorgt dit in z’n geheel voor u en tevens bieden wij specifieke ondersteuning bij andere aspecten. Wij kunnen voor u de aanvraag zorgtoeslag in orde maken, de bijverdiensten belasting afhandelen, ondersteuning bieden bij schenken en erven, een tweede baan en meer. Vanuit onze kantoren in Breda en Chaam bieden wij u fiscaal advies en u kunt tevens uw gehele fiscaliteit bij A.C. Koijen & Partners uitbesteden. Dat bespaart u een hoop tijd en energie. U weet dat het op tijd in orde gemaakt wordt en belangrijker nog, u betaalt nooit meer dan nodig is. Onze belastingadviseurs in Breda en in Chaam staan altijd voor u klaar als hulp nodig heeft bij belastingzaken. Maak vandaag nog een afspraak met onze belastingadviseur voor fiscaal (juridisch) advies.

Uw privé administratie en bijkomstigheden

U kunt uw gehele administratie uitbesteden bij A.C. Koijen & Partners. Wij kunnen u hierin ondersteunen als u daar moeite mee heeft. Als u financiële problemen heeft kunnen wij dit voor u verhelpen, maar ook als het neigt naar financiële problemen staan wij u bij in het voorkomen hiervan. De administratie uitbesteden als particulier bij A.C. Koijen & Partners geeft u de garantie dat een expert u zal adviseren en bijstaan op elk gewenst vlak. Wij zorgen voor een duidelijk budgetbeheer eventueel met budgetcoaching. Ook voorzien wij de bewindvoering, het opstellen van een financiële verantwoording voor de kantonrechter, als daar sprake van is. In het verlengde daarvan kunnen wij voor u de belastingaangifte doen en u bent altijd van harte welkom voor advies en persoonlijke begeleiding. Wij begrijpen dat dit een delicate kwestie kan zijn en daarom maken wij eerst graag kennis met u.

Wij zijn:

    • Altijd direct benaderbaar zonder afspraak
    • Aantrekkelijke tarieven, afgestemd op het MKB
    • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
    • Pro-actief met u mee denken én handelen
    • Periodieke controle van uw gegevens om gevolgen voor uw belasting te signaleren

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl