Werken in België en wonen in Nederland

Woont u vlakbij de grens en gaat u werken in België, maar blijft u wonen in Nederland? Zorg er dan wel voor dat u op de hoogte bent van alle regels die hiervoor gelden.

De belastingdienst behandeld dit soort gevallen namelijk anders dan reguliere situaties en als u hier niet van op de hoogte bent, kan u in lastige situaties terechtkomen. Maar maakt u zich geen zorgen, A.C. Koijen & Partners is gespecialiseerd in situaties van werken in België en wonen in Nederland.

Met onze specialisten staan wij dagelijks diverse klanten bij die in de situatie van werken in België en wonen in Nederland verkeren. Vandaag de dag komen situaties als werken in het buitenland, maar wonen in Nederland steeds vaker voor.

Doordat de grenzen binnen Europa vervagen, zijn er veel meer mogelijkheden tot grensoverschrijdend werken. Het is ook gemakkelijker te realiseren, maar belastingtechnisch is het wel een ander verhaal.

Wij adviseren, ondersteunen en verzorgen alle fiscale zaken voor als u gaat werken in België, maar blijft wonen in Nederland. Dat kunnen wij ook voor u doen en op de pagina grensarbeider lichten we onze werkzaamheden nader toe.

Werken in het buitenland, wonen in Nederland

Als u in de situatie verkeert van werken in het buitenland, wonen in Nederland, dan is het verstandig om uzelf goed in te lichten over alle zaken die hier belastingtechnisch bij komen kijken.

Wij staan individuele personen bij die in dergelijke situaties zitten, maar ook kunnen wij uw onderneming hierbij helpen.

Met jarenlange ervaring in grensoverschrijdend werken, weten wij precies alle regels, alle fiscale voordelen, zaken die van belang zijn en meer. Daarom kunnen wij onze klanten goed bij staan met gedegen ondersteuning.

Wij kunnen ook u helpen, zodat u geen zorgen meer heeft. Of dat nu voor de situatie Nederland België geldt of voor andere landen, u kunt altijd bij ons terecht.

Wonen en werken in België

Buiten de genoemde mogelijke situaties is er nog een andere situatie die kan voorkomen, namelijk wonen en werken in België. Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot Nederland, want ook in dergelijke situaties zijn wij uw specialist.

Kortom, voor alles met betrekking tot werken in België en wonen in Nederland, werken in andere landen of wonen en werken in België, kan u bij ons aankloppen.

Wij zitten dagelijks voor onze klanten klaar om hen bij te staan bij alle vraagstukken. Ook voor u gaan wij uiteraard graag aan de slag.

Maar laten we eerst kennismaken, zodat we uw situatie goed begrijpen.

Wij bieden u een persoonlijke analyse, persoonlijk advies en een goed resultaat. Kom langs voor een kop koffie om alle mogelijkheden door te spreken.

Wij zijn:

    • Altijd direct benaderbaar 
    • Aantrekkelijke tarieven, afgestemd op het MKB
    • Omvangrijke kennis van fiscaliteit
    • Pro-actief met u mee denken én handelen
    • Periodieke controle van uw gegevens om gevolgen voor uw belasting te signaleren

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam
Tel. 0161 - 492 508
E-mail: boekhouding@ackoijen.nl